KONYHAFŐNÖK AJÁNLATA CHEF'S SPECIALS
Előételek STARTERS
1. Sajtválogatás gránátalmával, dióval, fügelekvárral (2, 4) 4520.-
Cheese platter with pomegranate, walnuts and fig jam
Levesek SOUPS
2. Erdélyi csorbaleves (2, 5, 14) 3140.-
Transylvanian sour soup
3. Francia hagymakrémleves (2, 14) 2860.-
French onion cream soup
Főételek MAIN COURSES
4. Baconos szűzhordók libamájas Budapest raguval, burgonyapürével (2, 14) 6980.-
Bacon-wrapped pork tenderloin with foie gras Budapest ragout and mashed potatoes
5. Bőrös lazacderék tagliatellével, bébispenóttal (1, 2, 3, 7, 14) 8980.-
Crispy-skin salmon fillet with tagliatelle and baby spinach
6. Tanyasi rántott csirke burgonyasalátával (1, 3, 14) 5180.- Farmhouse fried chicken with potato salad
Desszert DESSERT
7. Túrófánk tejföllel és áfonyalekvárral (1, 2, 3) 2860.-
Cottage cheese fritters with sour cream and blueberry jam